Pla d'Acció Municipal (PAM) 2023-2027

El PAM presentat és una eina clau de planificació estratègica que ha de guiar l'acció de govern durant els quatre anys del mandat. Aquest document serveix com a full de ruta per a l’equip de govern, recollint objectius de present i futur englobats en 71 línies d'actuació.

El Ple de l'Ajuntament va aprovar el PAM presentat per l'equip de govern de Junts per Guardiola en la sessió ordinària celebrada el passat 18 de setembre de 2024. Es tracta d’un document realista i pragmàtic, però també ambiciós, orientat a la millora de la qualitat de vida dels guardiolencs i guardiolenques. També està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que fixa l’ONU de cara al futur immediat sense oblidar les necessitats específiques del dia a dia al municipi. 

El Pla d’Actuació es vertebra en 7 grans eixos, que reflecteixen la voluntat del govern municipal de construir un Sant Salvador de Guardiola més eficient, cohesionat socialment i amb sentiment de pertinença. Un poble viu tant culturalment com esportivament, dinàmic, atractiu, més cívic, segur i amb consciència verda. Aquests eixos són: 

  1. Economia, emprenedoria, comerç i modernització
  2. Infraestructures, equipaments i urbanisme
  3. Compromís social i amb les entitats
  4. Medi ambient i sostenibilitat
  5. Esport, salut i benestar
  6. Cultura, festes i joventut
  7. Civisme i seguretat ciutadana

El document incorpora una calendarització de totes les àrees i accions amb la seva corresponent previsió de l’execució. A més, es nomenarà una persona responsable per vetllar de la realització de les accions planificades, així com un seguiment i avaluació d’aquestes. 

Darrera actualització: 24.09.2024 | 14:00