Dia âž¡ 20 de juliol Format âž¡ Presencial Lloc âž¡ La Sala Hora âž¡ a les 16 hores. Duració sessió formativa âž¡ 5 hores. Un curs adreçat a persones desocupades, associacions, entitats i altres on l'alumnat adquirirà els coneixements necessaris sobre el que és un aliment, la seva correcta manipulació, els mètodes habituals de conservació i les malalties més comunes que es poden produir per una incorrecta manipulació o conservació. També es donaran a conèixer les reglamentacions alimentàries que pertoquen tot manipulador d'aliments i les noves tendències en higiene alimentària aconseguint d'aquesta manera, l'adaptació dels llocs de treball a l'evolució del sector. Tots i totes les participants rebran, a la seva finalització i aprofitament, un certificat de participació i aprofitament del curs de Manipulació d'aliments (5 hores). Per tal de participar-hi, cal inscripció prèvia (aforament limitat). Heu d'enviar un correu a ssg.peconomica@diba.cat indicant el nom, telèfon i perfil (desocupat, nom associació, nom entitat, altres).
Gratuït