Oberta la convocatòria d'atorgament d'ajuts escolars municipals a alumnes amb necessitats socioeconòmiques pel curs 2024-2025

Dimecres, 7 d’agost de 2024

A partir del 06/08/2024 i fins al pròxim 26 de setembre estarà obert el termini per la presentació de sol·licituds a l'Ajuntament o de forma telemàtica. 

OBJECTE I TIPOLOGIA DELS AJUTS:

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procediment de concessió d'ajuts individuals escolars, a través de l'àrea de Serveis Socials, destinats a finançar subvencions escolars per alumnes matriculats en els nivells d'ensenyament obligatori i en el segon cicle d'educació infantil, dintre de la modalitat d'ajut ordinari, per aquest curs escolar 2024-25.


La tipologia d’ajuts és la següent:

  1. Ajuts escolars de sortides i colònies destinats a alumnes matriculats en el 2n cicle d’educació infantil i educació primària empadronats al municipi. La part subvencionable d’aquest ajuts serà una part de la despesa de l’activitat.
  2. Ajuts escolars de llibres no digitals destinats als alumnes matriculats al 2n cicle d’educació infantil i alumnes matriculats a educació primària empadronats al municipi de Sant Salvador de Guardiola. La part subvencionable d’aquest ajuts serà una part de la despesa dels llibres.
  3. Ajuts escolars destinats a alumnes de secundària matriculats i empadronats al municipi. La part subvencionable d’aquets ajuts serà una part de la despesa per llibres, material escolar, sortides i colònies, segons institut.


REQUISITS DELS BENEFICIARIS:

Seran beneficiaris de l'ajut aquells alumnes empadronats al municipi de Sant Salvador de Guardiola que cursin el segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària, i que les seves famílies presentin necessitats socioeconòmiques segons criteris establerts a la convocatòria. Caldrà que estiguin empadronats al municipi de Sant Salvador de Guardiola tots els membres de la unitat familiar, així com que estiguin matriculats els menors del nucli de convivència.

DOCUMENTACIÓ: 

Disposeu de la documentació necessària a la dreta d'aquesta notícia, tant els fulls de sol·licituds com el document de convocatòria amb tota la informació i documentació necessària. 

Darrera actualització: 28.08.2024 | 13:22